Nieuws

Bestel nu ook Murfor, vochtslabben en isolatietape

Contactgegevens


Wijngaardstraat 5
2390 WestmalleVanaf heden bieden we via ons online bestelplatform een aantal opties aan om jullie gevels nog duurzamer te maken.

Sinds kort kan je bij BK Geveldragers ook andere producten bestellen dan alleen geveldragers. De producten helpen bij het verbeteren van de energieprestaties, de vochtregulatie en de wapening van de gevel. We selecteerden hiervoor de meest kwalitatieve producten van betrouwbare fabrikanten.

Murfor

Beperk scheurvorming tot een minimum en versterk je metselwerk met Murfor® Compact van Bekaert! Je kan Murfor® Compact snel en eenvoudig plaatsen.

De wapening is verkrijgbaar in twee handige breedtes die eenvoudig gecombineerd kunnen worden om elke muurbreedte te wapenen. En met ons online bestelplatform rekenen we automatisch jouw plan uit en tonen we precies hoeveel Murfor® Compact je nodig hebt!

Murfor Compact Bestellen

Isolatietape

Door de harde isolatie platen met de juiste tape af te plakken creëer je een waterdicht binnenspouwblad. De elastische tapes garanderen een waterdicht membraam, ook wanneer de isolatie platen verschillende zettingen heeft doorstaan doorheen de seizoenen.

In combinatie met de zelfklevende vochtslabben ben je gerust voor de toekomst.

De tape is heel eenvoudig aan te brengen, ook als de platen niet helemaal vlak aansluiten of als een montageplug in de weg zit.

Tevens een eenvoudige en goedkope manier van energie besparen daar de sealing ook luchtdicht is.

Vochtslabben

De vochtkering dient om water dat aan de binnenzijde van de spouw naar beneden loopt, onderaan terug naar buiten af te voeren. Een vochtkering in de muur installeren is altijd de beste en meest duurzame keuze.

Vochtslabben kunnen op 2 manieren geplaatst worden: voor of achter de isolatie. Afhankelijk van je keuze krijg je een duidelijke technische tekening hoe de vochtslabben geplaatst moeten worden.

Bestel nooit te veel, en nooit te weinig

Wanneer je deze opties toevoegt aan je offerte, dan berekenen we automatisch welke hoeveelheid je van elk product nodig hebt op basis van je plan.

Zo bestel je nooit meer te veel of te weinig.

Contactgegevens


Wijngaardstraat 5
2390 Westmalle