Nieuws

Nieuw in ons assortiment: spouwankers

Contactgegevens


Wijngaardstraat 5
2390 WestmalleSpouwankers zijn onmisbaar in elk nieuwbouwproject. Vanaf heden kan je offertes voor spouwankers opvragen op dezelfde eenvoudige manier als voor onze geveldragers.

Spouwankers zijn onmisbaar in elk nieuwbouwproject, echter is het geen evidentie om het juiste aantal benodigde spouwankers te berekenen. Het minimum aantal spouwankers per vierkante meter is vastgesteld op 2, maar in de praktijk dient dit nog berekend te worden volgens de normen die zijn vastgelegd in Eurocode 6.

De windbelasting speelt een belangrijke rol bij het berekenen van het aantal spouwankers. Het is één van de factoren die bepaalt hoeveel horizontale belasting op het metselwerk komt te staan, en daarmee hoeveel spouwankers nodig zijn om deze belasting op te vangen. Dit maakt het niet eenvoudig om het exact benodigde aantal te berekenen, en daar brengen wij verandering in!

Offertes aanvragen in een handomdraai

Het volstaat om de gevelaanzichten van het bouwplan op te laden. Dankzij de artificiële intelligentie die we hebben ontwikkeld bepalen we de inplanting en de windbelasting van het gebouw. Vervolgens gebruiken we deze gegevens om het exacte aantal spouwankers te berekenen die nodig zijn in de verschillende gevels. Er wordt automatisch een rekennota opgemaakt.

In deze rekennota zie je de verschillende zones van de gevel die onderhevig zijn aan een andere windbelasting en dus meer of minder spouwankers nodig hebben.

 

Kies voor kwaliteit met Dualfix IN-LINE

De Dualfix IN-LINE spouwankers zijn kwalitatief de beste op de markt. Ze zijn vervaardigd in RVS en ze zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. Het grote voordeel van de Dualfix IN-LINE is dat deze spouwankers in hoogte verstelbaa r zijn. Dit maakt deze spouwankers uitermate flexibel en toepasbaar in elke nieuwbouw.

Contactgegevens


Wijngaardstraat 5
2390 Westmalle